comunidades

Formal garden: tutorial patchwork

El bloc que Les Antònies us presentem en aquest post és una derivació del Friendship Star. S’anomena Formal Garden, perquè recorda els caminois que, de vegades, tenen els jardins al voltant dels parterres.
Com sempre, farem un tutorialamb el qual repassarem tècniques anteriors. I si voleu veure el vídeo de l’Amanda del blog 3and3quarters, aquí us deixem l’enllaç.
Per aquest blocnecessitarem: 4 quadrats de 10cmX10cm en una tela de color clar i 4 quadrats més, 2 de cada, en dues teles diferents que contrastin amb la clareta, també de 10cmX10cm que emparellarem com veieu al dibuix; a part, d’una tela totalment diferent de les anteriors 1 quadrat de 9cmX9cm. Us donem les mesures i quantitats en un annex.
Ara treballarem amb les 4 parelles. La primera cosa que farem serà encarar-les (1); darrere la tela més clara dibuixarem una diagonal que ens servirà de guia (2). Continuarem cosint dues costures, una a cada banda de la diagonal (3) i acabarem retallant entre les dues costures (4). Separem (5), obrim, quadrem i obtenim 2 quadrats amb triangle (6). Ho repetim amb totes les parelles (7).
Ja podem muntar el bloc. Incorporem el quadrat que teníem separat al centre del bloc i distribuïm tots els quadrats amb triangle al voltant (8), com veieu a l’esquema. A continuació seguim la rutina habitual: cosim, tira a tira, el primer quadrat amb el segon (9) i el tercer als anteriors (10). Amb les tires cosides (11) procedim a unir-les: la primera amb la segona (12) i la tercera a les anteriors (13). El blocestà acabat (14).
Com us hem dit abans, us deixem un annex amb les mesures, les quantitats i una mostra de com quedarien 9 blocs units (15).
Esperem haver-vos inspirat alguna idea per crear amb aquest bloc tan senzill.


UN JARDÍ FORMAL EN QUATRE DIRECCIONS!!!
FORMAL GARDEN: TUTORIAL PATCHWORK.
El bloque que Les Antònies os presentamos en este post es una derivación del Friendship Star. Se denomina Formal Garden, porque recuerda las veredas que, a veces, tienen los jardines alrededor de los parterres.
Como siempre, haremos un tutorial con el cual repasaremos técnicas anteriores. Y si queréis ver el vídeo de Amanda del blog 3and3quarters, aquí os dejamos el enlace.
Para este bloque necesitaremos: 4 cuadrados de 10cmX10cm en una tela de color claro y 4 cuadrados más, 2 de cada, en dos telas diferentes que contrasten con la clarita, también de 10cmX10cm que emparejaremos cómo veis en el dibujo; aparte, de una tela totalmente diferente a las anteriores 1 cuadrado de 9cmX9cm. Os damos las medidas y cantidades en un anexo.
Ahora trabajaremos con las 4 parejas. La primera cosa que haremos será encararlas (1); detrás la tela más clara dibujaremos una diagonal que nos servirá de guía (2). Continuaremos cosiendo dos costuras, una a cada lado de la diagonal (3) y acabaremos recortando entre las dos costuras (4). Separamos (5), abrimos, cuadramos y obtenemos 2 cuadrados con triángulo (6). Lo repetimos con todas las parejas (7).
Ya podemos montar el bloque. Incorporamos el cuadrado que teníamos separado en el centro del bloque y distribuimos todos los cuadrados con triángulo alrededor (8), como veis en el esquema. A continuación seguimos la rutina habitual: cosemos, tira a tira, el primer cuadrado con el segundo (9) y el tercero a los anteriores (10). Con las tiras cosidas (11) procedemos a unirlas: la primera con la segunda (12) y la tercera a las anteriores (13). El bloque está acabado (14).
Cómo os hemos dicho antes, os dejamos un anexo con las medidas, las cantidades y una muestra de cómo quedarían 9 bloques unidos (15).
Esperamos haberos inspirado alguna idea para crear con este bloquetan sencillo.


¡¡¡UN JARDÍN FORMAL EN CUATRO DIRECCIONES!!!
FORMAL GARDEN: PATCHWORK TUTORIAL.
The block that Les Antònies are presenting in this post is a derivation of the Friendship Star. It is called Formal Garden, because it reminds the little paths that, at times, have the gardens around the flower beds.
As always, we will do a tutorial with which we will review previous techniques. And if you want to see the video of Amandas blog 3and3quarters, here is the link.
For this block we will need: 4 squares of 10cmX10cm in a light colour fabric and 4 more squares, 2 of each, in two different fabrics that contrast with the light one, also of 10cmX10cm and we will match how you see in the drawing; apart, from a completely different to the previous fabric 1 square of 9cmX9cm. We you give measurements and quantities in an annex.
We will now work with 4 couples. The first thing we will do will be to face them (1); behind the lighter fabric draw a diagonal that will serve as a guide (2). Continue sewing two seams, one on each side of the diagonal (3) and we will end by cutting between the two seams (4). We separate (5), open, trimming and obtain 2 square with triangle (6). We repeat with all couples (7).
Now we can mount the block. We incorporate the square that we had separated in the middle of our blockand distribute all the squares with triangle around (8), as you can see in the diagram. Then follow the usual routine: Sew, strip to strip, the first square with the second (9) and the third to the former (10). With the strips sewn (11) proceed to join them: the first with the second (12) and the third to the former (13). The block is finished (14).
How we have said before, we leave an annex with measurements, quantities, and a sample of how would be 9 blocks together (15).
We hope to have you inspired an idea to create with this simple block.


A FORMAL GARDEN IN FOUR DIRECTIONS!!!

Fuente: este post proviene de Blog de Antonies, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Creado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

Les Antònies compartim aquest diumenge el més clàssic dels clàssics; l’essència mateixa dels doodles: el blanc i negre. No hi ha molt a explicar sobre la tècnica. Amb un retolador negre comenceu a dib ...

El bloc que Les Antònies us presentem és un que vàrem trobar a YouTube. És un tutorial de Missouri Star Quilt Company i ens va semblar molt senzill i divertit. Nosaltres hem treballat amb quadrats de ...

Recomendamos

Relacionado

BLOC BLOCK BLOQUE ...

Tutorial de patchwork: juego de triángulos

El nou tutorialde Patchwork de Les Antònies és una versió de l’anterior post. Us volem ensenyar què, amb la mateixa tècnica i els mateixos materials, es pot fer un blocdel tot diferent. Repassem el material: necessitem dos quadrats d’estampats diferents i en colors contrastats de 20cmX20cm cada un; també un quadrat de 10cmX10cm totalment diferent dels altres dos. Com ja us vàrem comentar, la mesur ...

TUTORIAL HANDBOX DOODLES ...

TUTORIAL PATCHWORK: DIAMANTS AL JARDÍ.

Una de les coses que Les Antònies hem aprés de la tècnica del patchwork és l’aprofitament. En aquest tutorial us ensenyarem com, d’una vegada, es pot fer el material base per muntar dos blocs diferents i ho dividirem en dos posts: un per cada bloc. En aquest post farem el bloc diamant. És un dels clàssics i l’haureu vist més d’una vegada; també és senzill de fer, només cal fixar-se en la col·locac ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

TENNESSEE STAR: TUTORIAL PATCHWORK.

Una de les coses més característiques del patchwork són els estels. En aquest tutorial, a part de repassar una altra manera de fer quadrats amb triangle, Les Antònies us presentem un nou model d’estel: la Tennessee Star. Comencem pels materials: necessitem 4 quadrats en un color llis de 12cmX12cm; 2 quadrats de cada en quatre estampats diferents, també, de 12X12cm i quatre quadrats en diferents co ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

WONKY STAR: Tutorial de patchwork

Aquesta és la segona Wonky star que fem Les Antònies. La primera la vàrem fer invertida i aquesta l’hem feta del dret. La Wonky star, al ser de braços irregulars, és una manera molt original de fer servir els retalls, també. Com sempre, us presentem un bloc i una composició de quatre per què veieu com queda en conjunt. Les mesures i el material que farem servir són: per l’estel, pròpiament dit, 4 ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

COLORADO STAR: TUTORIAL DE PATCHWORK.

En aquest post, Les Antònies tornem amb els estels. Hem après a fer aquest bloc tan fàcil amb el tutorial de la Missouri Star Quilt Company penjat a YouTube. Com sempre, nosaltres us deixem l’enllaç del vídeo i afegim el tutorialdibuixat. Comencem. Necessitem 2 quadrats de color llis o blanc de 20cmX20cm i 2 quadrats amb estampats diferents de 20cmX20cm, també (1). Emparellem un quadrat estampat i ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

TUTORIAL PATCHWORK: ZIGA-ZAGUES O MINI DIAMANTS.

En un post anterior, Les Antònies us varem explicar com fer un bloc diamant. En aquest, recuperarem el material que varem fer i muntarem el bloc ziga-zaga o mini diamant. Si recordeu bé, varem reservar la meitat del material: 4 quadrats amb triangle per cada color (1). No us tornarem a explicar com ho varem fer, però ho podeu veure si cliqueu en aquest enllaç amb el post corresponent. Començarem ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

LLAÇOS: TUTORIAL PATCHWORK.

El bloc que Les Antònies us presentem en aquest post és molt fàcil, simple i, amb creativitat i imaginació, molt versàtil. Hem combinat 4 mini blocs (realment molt mini) per crear unbloc apte per ambients sobris i nets. El material que necessitem es compon de 4 quadrats de 10cmX10cm en una tela llisa i de 8 quadrats de 5cmX5cm en quatre teles estampades diferents, és a dir, un parell de quadrats d ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

Calidoscopi: tutorial de patchwork

Les Antònies no ens cansarem de repetir que una de les figures més utilitzades pel patchworkés l’estel. En aquest tutorial us volem ensenyar una manera divertida, acolorida i aprofitadora de retalls per fer un estel amb efecte calidoscòpicquan uneixes uns quants blocs. Els materials necessaris per fer un bloc són: 4 quadrats de 12cmX12cm en un color llis (nosaltres hem fet servir piqué blanc) i 12 ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

UN QUART DE CERCLE: TUTORIAL PATCHWORK.

En aquest post, Les Antònies, us volem explicar com ens hem complicat la vida provant de fer un cerclede patchwork. No ens ha quedat tan malament com ens pensàvem, però ho hem fet a partir de quarts de cercle. Amb aquest tutorial us ensenyarem com fer-ho. Els materials necessaris per fer un bloc són: quatre quadrats amb estampats diferents de 17cmX17cm; no ens cal res més. Damunt d’un dels quadrat ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

UN MOLINET MÉS: TUTORIAL DE PATCHWORK.

Les Antònies no parem de cercar i investigar per poder oferir-vos maneres diferents de muntar blocsde patchwork. En aquesta ocasió us presentem un altre molinet fet amb una tècnica molt senzilla i que us servirà per crear més blocs diferents. Només farem servir 3 teles diferents. Necessitem 2 quadrats de 20cmX20cm de teles contrastades per formar els quadrats amb triangle i 1 quadrat de, més o men ...