COLORADO STAR: TUTORIAL DE PATCHWORK.

En aquest post, Les Antònies tornem amb els estels. Hem après a fer aquest bloc tan fàcil amb el tutorial de la Missouri Star Quilt Company penjat a YouTube. Com sempre, nosaltres us deixem l’enllaç del vídeo i afegim el tutorialdibuixat.

Comencem. Necessitem 2 quadrats de color llis o blanc de 20cmX20cm i 2 quadrats amb estampats diferents de 20cmX20cm, també (1). Emparellem un quadrat estampat i un quadrat llis i els encarem (2). Darrera el quadrat llis, dibuixem dues ratlles en diagonal, formant una creu en aspa (3); cosim a cada banda de les ratlles una costura, deixant 0’5cm de marge (4); una vegada cosit tallem per la meitat en horitzontal i vertical (5) i després tallem per la línia dibuixada (6). Ens queden 8 triangles (7); ho repetim amb l’altra parella i al final tenim 8 quadrats amb triangle d’un color i 8 de l’altre (8). Ja podem muntar el bloc.

Col·loquem les peces com veieu al dibuix (9); fem com sempre: tira a tira, cosim el primer quadrat amb el segon, el tercer al segon i acabem cosint el quart al tercer, fins a tenir les quatre tires (10). Abans d’unir les tires us explicarem un truc de planxa, que fa més fàcil el muntatge del bloc: amb les tires cosides, per darrere, planxem les costures dels quadrats totes en la mateixa direcció; la tira que anirà sota de l’anterior s’ha de planxar de manera que les costures vagin en direcció contraria a les de la tira de dalt. Això ens permetrà encaixar bé les costures per cosir-les.

Continuem amb el bloc. Una vegada hem planxat com us hem explicat a dalt, unim les tires; la primera amb la segona, la tercera amb la segona i la quarta amb la tercera (11). I el bloc està acabat (12).

Com sempre, us deixem el full amb les mesures i quantitats; també l’esquema del bloc (13) i com quedarien 4 blocs units (14).

Esperem que aquest Estel de Colorado us hagi agradat tant com a nosaltres i us animeu a fer-lo. És molt fàcil.



D’ESTEL EN ESTEL, UNA CONSTELACIÓ!!!

COLORADO STAR: TUTORIAL DE PATCHWORK.

En este post, Les Antònies volvemos con las estrellas. Hemos aprendido a hacer este bloque tan fácil con el tutorial de la Misuri Star Quilt Company colgado en YouTube. Como siempre, nosotras os dejamos el enlace del vídeo y añadimos el tutorial dibujado.

Empezamos. Necesitamos 2 cuadrados de color liso o blanco de 20cmX20cm y 2 cuadrados con estampados diferentes de 20cmX20cm, también (1). Emparejamos un cuadrado estampado y un cuadrado liso y los encaramos (2). Detrás el cuadrado liso, dibujamos dos líneas en diagonal, formando una cruz en aspa (3); cosemos a cada lado de las rayas una costura, dejando 0’5cm de margen (4); una vez cosido cortamos por la mitad en horizontal y vertical (5) y después cortamos por la línea dibujada (6). Nos quedan 8 triángulos (7); lo repetimos con la otra pareja y al final tenemos 8 cuadrados con triángulo de un color y 8 del otro (8). Ya podemos montar el bloque.

Colocamos las piezas como veis en el dibujo (9); hacemos cómo siempre: tira a tira, cosemos el primer cuadrado con el segundo, el tercero al segundo y acabamos cosiendo el cuarto al tercero, hasta tener las cuatro tiras (10). Antes de unir las tiras os explicaremos un truco de plancha, que hace más fácil el montaje del bloque: con las tiras cosidas, por detrás, planchamos las costuras de los cuadrados todas en la misma dirección; la tira que irá debajo del anterior se tiene que planchar de forma que las costuras vayan en dirección contraria a las de la tira de arriba. Esto nos permitirá encajar bien las costuras para coserlas.

Continuamos con el bloque. Una vez hemos planchado como os hemos explicado arriba, unimos las tiras; la primera con la segunda, la tercera con la segunda y la cuarta con la tercera (11). Y el bloque está acabado (12).

Como siempre, os dejamos la hoja con las medidas y cantidades; también el esquema del bloque (13) y cómo quedarían 4 bloques unidos (14).

Esperamos que esta Estrella de Colorado os haya gustado tanto como nosotras y os animéis a hacerla. Es muy fácil.



¡¡¡DE ESTRELLA EN ESTRELLA, UNA CONSTELACIÓN!!!

COLORADO STAR: PATCHWORK TUTORIAL.

In this post, Les Antònies return with the stars. We have learned to make this so easy blockwith the tutorial of the Missouri Star Quilt Company posted on YouTube. As always, we leave you the video link and add the drowned tutorial.

We start. We need 2 squares of plain or white colour of 20cmX20cm and 2 squares with different prints of 20cmX20cm, too (1). We match a patterned square and a smooth square and face them (2). Behind the white square, draw two diagonal lines, forming a cross (3); sew to each side of the lines a seam, leaving 05cm margin (4); once sewn it cut in half horizontally and vertically (5) and then we cut to the line drawn (6). We have 8 triangles (7); we repeat it with the other couple and at the end we have 8 squares with the triangle of a one colour and 8 of the other (8). We can set up the block.

Place the pieces as you can see in the drawing (9); we as always: strip to strip, sew the first square with the second, the third in the second and just sewing the fourth to the third, to have the four strips (10). Before joining the strips we explain a iron trick, which makes it easier for the assembly of the block: with the strips sewn, behind, ironing the seams of the squares all in the same direction; the strip that will be below the previous one has been ironing board so that the seams are aligned in the direction opposite to the top of the strip. This will allow us to fit well the seams to sew them.

We continue with the block. Once we have ironing as we have explained above, we join the strips; the first with the second, the third with the second and the fourth with the third (11). And the block is finished (12).

As always, we leave the page with the measurements and quantities; also the layout of your block (13) and how would look 4 blocks united (14).

We hope that this Colorado Star you enjoyed it as much as we and you decide to do it. It is very easy.



STAR TO STAR, ONE CONSTELLATION!!!

Fuente: este post proviene de Blog de Antonies, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Creado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

Les Antònies compartim aquest diumenge el més clàssic dels clàssics; l’essència mateixa dels doodles: el blanc i negre. No hi ha molt a explicar sobre la tècnica. Amb un retolador negre comenceu a dib ...

El bloc que Les Antònies us presentem és un que vàrem trobar a YouTube. És un tutorial de Missouri Star Quilt Company i ens va semblar molt senzill i divertit. Nosaltres hem treballat amb quadrats de ...

Recomendamos

Relacionado

BLOC BLOCK BLOQUE ...

Una de les coses més característiques del patchwork són els estels. En aquest tutorial, a part de repassar una altra manera de fer quadrats amb triangle, Les Antònies us presentem un nou model d’estel: la Tennessee Star. Comencem pels materials: necessitem 4 quadrats en un color llis de 12cmX12cm; 2 quadrats de cada en quatre estampats diferents, també, de 12X12cm i quatre quadrats en diferents co ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

El bloc que Les Antònies us presentem en aquest post és molt fàcil, simple i, amb creativitat i imaginació, molt versàtil. Hem combinat 4 mini blocs (realment molt mini) per crear unbloc apte per ambients sobris i nets. El material que necessitem es compon de 4 quadrats de 10cmX10cm en una tela llisa i de 8 quadrats de 5cmX5cm en quatre teles estampades diferents, és a dir, un parell de quadrats d ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

Les Antònies no parem de cercar i investigar per poder oferir-vos maneres diferents de muntar blocsde patchwork. En aquesta ocasió us presentem un altre molinet fet amb una tècnica molt senzilla i que us servirà per crear més blocs diferents. Només farem servir 3 teles diferents. Necessitem 2 quadrats de 20cmX20cm de teles contrastades per formar els quadrats amb triangle i 1 quadrat de, més o men ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

Les Antònies no ens cansarem de repetir que una de les figures més utilitzades pel patchworkés l’estel. En aquest tutorial us volem ensenyar una manera divertida, acolorida i aprofitadora de retalls per fer un estel amb efecte calidoscòpicquan uneixes uns quants blocs. Els materials necessaris per fer un bloc són: 4 quadrats de 12cmX12cm en un color llis (nosaltres hem fet servir piqué blanc) i 12 ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

En aquest post, Les Antònies, us volem explicar com ens hem complicat la vida provant de fer un cerclede patchwork. No ens ha quedat tan malament com ens pensàvem, però ho hem fet a partir de quarts de cercle. Amb aquest tutorial us ensenyarem com fer-ho. Els materials necessaris per fer un bloc són: quatre quadrats amb estampats diferents de 17cmX17cm; no ens cal res més. Damunt d’un dels quadrat ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

El nou tutorialde Patchwork de Les Antònies és una versió de l’anterior post. Us volem ensenyar què, amb la mateixa tècnica i els mateixos materials, es pot fer un blocdel tot diferent. Repassem el material: necessitem dos quadrats d’estampats diferents i en colors contrastats de 20cmX20cm cada un; també un quadrat de 10cmX10cm totalment diferent dels altres dos. Com ja us vàrem comentar, la mesur ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

El bloc que Les Antònies us presentem és un que vàrem trobar a YouTube. És un tutorial de Missouri Star Quilt Company i ens va semblar molt senzill i divertit. Nosaltres hem treballat amb quadrats de 19cmX19cm; ho hem fet amb quatre teles diferents per a que veieu l’efecte en conjunt (1). Bàsicament el bloc consisteix en tallar els quadrats, barrejar els trossos i cosir-los. Per fer els talls ho p ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

En aquesta ocasió, Les Antònies hem unit quatre blocs iguals i hem format un bloc gran. La base és el Twin Sisters i es pot treballar com un bloc individual. Nosaltres us explicarem com es fa i continuarem amb la nostra simple variació; deixem al vostre gust adoptar una opció o altra. Les Antònies hem après a fer el Twin Sisters seguint el tutorial de Missouri Star Quilt Company; us deixem l’enlla ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

Aquesta és la segona Wonky star que fem Les Antònies. La primera la vàrem fer invertida i aquesta l’hem feta del dret. La Wonky star, al ser de braços irregulars, és una manera molt original de fer servir els retalls, també. Com sempre, us presentem un bloc i una composició de quatre per què veieu com queda en conjunt. Les mesures i el material que farem servir són: per l’estel, pròpiament dit, 4 ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

En un post anterior, Les Antònies us varem explicar com fer un bloc diamant. En aquest, recuperarem el material que varem fer i muntarem el bloc ziga-zaga o mini diamant. Si recordeu bé, varem reservar la meitat del material: 4 quadrats amb triangle per cada color (1). No us tornarem a explicar com ho varem fer, però ho podeu veure si cliqueu en aquest enllaç amb el post corresponent. Començarem ...