comunidades

TUTORIAL PATCHWORK: JELLYROLL RACE.

En aquest tutorial, Les Antònies us volem explicar les beceroles de l’anomenada JellyRoll Race. Nosaltres ho hem fet en petit i amb retalls, però normalment es fa amb les tires pre-tallades dels JellyRolls i es poden confeccionar vànoves multicolors, de la mesura que es desitgi.
Nosaltres hem fet servir 20 tires de 45cmX6cm (1), però podeu adaptar-ho a les vostres necessitats: més tires, més llargues o més amples, la manera de treballar és la mateixa; si teniu un JellyRoll no cal fer res, s’utilitza tal com està.
Quan ja tenim les tires hem d’unir-les en una tira llarga, tan llarga com tires tinguem. La tècnica d’unió és la següent: agafem dues tires i una d’elles s’encara amb l’altre de la manera que veiem en l’esquema (2), formant una L; cosim en diagonal i, una vegada cosida, retallem deixant un marge de 0’5cm +o- des de la costura (3). Quan obrim ens ha de quedar com en el dibuix (4). Ho fem amb totes les tires fins acabar-les obtenint una tira, per dir-ho d’alguna manera, quilomètrica (5).
Ara ve la part divertida i sorprenent. Agafem una punta de la tira i la unim amb l’altra punta; es a dir, pleguem per la meitat (6). Cosim per un costat de dalt a baix de la tira plegada (7); tallem pel plec (8), obrim (9) i tenim dues tires cosides (10). Repetim l’operació: pleguem per la meitat, de dalt a baix (11); cosim per una banda (12); tallem pel plec (13) i, quan obrim, ja tenim quatre tires cosides (14). Ho hem de fer fins a tenir la mesura que necessitem; la nostra és petita, per fer un coixí rectangular una mica gran, perquè només hem fet servir 20 tires no gaire llargues; també hem afegit cintes i tapapunts per donar algun toc diferent, però això és totalment optatiu. A YouTube, hi ha un munt de vídeos explicant aquesta tècnica, si voleu veure algun us deixem l’enllaç del tutorial de Missouri Star Quilt Company, on fan una vànova.
Esperem que us hagi agradat i goseu de provar aquesta tècnica senzilla i divertida, que pot donar uns resultats sorprenents.


UNA CURSA COSIDA!!!
TUTORIAL PATCHWORK: JELLYROLL RACE.
En este tutorial, Les Antònies os queremos explicar los rudimentos de la llamada JellyRollRace. Nosotras lo hemos hecho en pequeño y con retales, pero normalmente se hace con las tiras pre-cortadas de los JellyRolls y se pueden confeccionar colchas multicolores, de la medida que se desee.
Nosotras hemos usado 20 tiras de 45cmX6cm (1), pero podéis adaptarlo a vuestras necesidades: más tiras, más largas o más anchas, la manera de trabajar es la misma; si tenéis un JellyRollno se ha de hacer nada, se usa tal como está.
Cuando ya tenemos las tiras tenemos que unirlas en una tira larga, tan larga como tiras tengamos. La técnica de unión es la siguiente: cogemos dos tiras y una de ellas se encara con la otra de la manera que vemos en el esquema (2), formando una L; cosemos en diagonal y, una vez cosida, recortamos dejando un margen de 0’5cm +o- desde la costura (3). Cuando abrimos nos ha de quedar como en el dibujo (4). Lo hacemos con todas lastiras hasta acabarlas obteniendo una tira, por decirlo de alguna manera, quilométrica (5).
Ahora viene la parte divertida y sorprendente. Cogemos una punta de la tira y la unimos con la otra punta; es decir, plegamos por la mitad (6). Cosemos por un lado de arriba a abajo de la tira plegada (7); cortamos por el pliegue (8), abrimos (9) y tenemos dos tiras cosidas (10). Repetimos la operación: plegamos por la mitad, de arriba a abajo (11); cosemos por un lado (12); cortamos por el pliegue (13) y, cuando abrimos, ya tenemos cuatro tiras cosidas (14). Lo tenemos que hacer hasta tener la medida que necesitamos; la nuestra es pequeña, para hacer un cojín rectangular un poco grande, porqué solo hemos usado 20 tiras no muy largas; también hemos añadido cintas y tapapuntos para dar algún toque diferente, pero esto es totalmente optativo. En YouTube, hay muchos vídeos explicando esta técnica, si queréis ver alguno os dejamos el enlace del tutorial de Missouri Star Quilt Company, donde hacen una colcha.
Esperamos que os haya gustado y os atreváis a probar esta técnica sencilla y divertida, que puede dar unos resultados sorprendentes.¡¡¡UNA CARRERA COSIDA!!!
TUTORIAL: PATCHWORK JELLYROLL RACE.
In this tutorial, Les Antònies want to explain the origins of the so-called JellyRollRace. Weve made it small and with cut-outs, but it’s usually made with pre-cut strips of JellyRolls and can be multicoloured bedspreads, make in the size that you want.
We used 20 strips of 45cmX6cm (1), but you can adapt it to your needs: more strips, longer or wider, the way of working is the same; If you have a JellyRoll you dont need to do anything, it is used as is.
When we have the strips we have to stitch them together into a long strip, as long as strips we have. The binding technique is the following: take two stripsand one of them facing each other in the way that we see in the outline (2), forming an L; sew diagonally, and once stitched, you cut it, leaving a margin of 0’5 cm + or- from a couture (3). When we open, we should be as in the drawing (4). We do this with all the stripsuntil the end of them getting a strip, to put it in some way, kilometre-long (5).
Now comes the fun part and surprising. Take a tip from the strip and join with the other side. That is to say, lets fold it in half (6). Sew from top to bottom on one side of the folded strip (7); we cut through the crease (8), open (9) and we have two stripssewn (10). Repeat the operation: Lets fold it in half, from top to bottom (11); sew on the one side (12); we cut through the crease (13) and, when we open, we already have four strips sewn (14). We have to do to get as much as we need; ours is small, to make a rectangular pad a bit, because we have only used 20 strips not too long; we have also added ribbons and other ornaments to give a different twist, but this is entirely optional. On YouTube, there are a lot of videos explaining this technique, if you want to see some here the link of the tutorial of Missouri Star Quilt Company, where they make a quilt.
We hope you enjoyed it and dared to try this simple and fun technique, which can give amazing results.

A STITCHED RACE!!!

Fuente: este post proviene de Blog de Antonies, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

Doodle manía en blanco y negro

Les Antònies compartim aquest diumenge el més clàssic dels clàssics; l’essència mateixa dels doodles: el blanc i negre. No hi ha molt a explicar sobre la tècnica. Amb un retolador negre comenceu a dib ...

TASSA DE TE: TUTORIAL PATCHWORK.

El bloc que Les Antònies us presentem és un que vàrem trobar a YouTube. És un tutorial de Missouri Star Quilt Company i ens va semblar molt senzill i divertit. Nosaltres hem treballat amb quadrats de ...

Recomendamos

Relacionado

CERCLE CIRCLE CIRCULO ...

TRIO DOBLE: ETIQUETES SCRAPBOOK

Les Antònies estem trobant el gust a això de fer etiquetes amb la tècnica de l’scrapbook i aquesta vegada, en un format una mica més petit, hem creat uns dissenys, aparentment complexos, però molt ràpids de fer. Damunt unes etiquetesque vàrem comprar, hem treballat amb paper decorat adhesiu, que ja venia pre-tallat en tires i cercles. Hem combinat estampats clarets de dibuixos geomètrics; hem juga ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

COLORADO STAR: TUTORIAL DE PATCHWORK.

En aquest post, Les Antònies tornem amb els estels. Hem après a fer aquest bloc tan fàcil amb el tutorial de la Missouri Star Quilt Company penjat a YouTube. Com sempre, nosaltres us deixem l’enllaç del vídeo i afegim el tutorialdibuixat. Comencem. Necessitem 2 quadrats de color llis o blanc de 20cmX20cm i 2 quadrats amb estampats diferents de 20cmX20cm, també (1). Emparellem un quadrat estampat i ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

Calidoscopi: tutorial de patchwork

Les Antònies no ens cansarem de repetir que una de les figures més utilitzades pel patchworkés l’estel. En aquest tutorial us volem ensenyar una manera divertida, acolorida i aprofitadora de retalls per fer un estel amb efecte calidoscòpicquan uneixes uns quants blocs. Els materials necessaris per fer un bloc són: 4 quadrats de 12cmX12cm en un color llis (nosaltres hem fet servir piqué blanc) i 12 ...

COIXÍ COJÍN CRAZY QUILT ...

UN COIXÍ CRAZY QUILT AMB UN JARDÍ HEXAGONAL: TUTORIAL PATCHWORK.

Les Antònies, per fi, hem fet la parella del coixí “cors i papallones”. La tècnica és similar, però aquesta vegada hem jugat amb els hexàgons. Damunt d’un drap de cuina amb estampat de caixmirs, hem creat un jardí hexagonal. La primera cosa que hem fet són unes flors amb hexàgons per aplicar-les; per això hem fet servir retalls petits de tela de diferents estampats. No us fem un tutorialdibuixat, ...

BORDERS BOTONES BOTONS ...

SWEET TAGS: SCRAPBOOK.

Les Antònies ens hem deixat inspirar per la dolçor i hem creat unes etiquetes pastels i molt suaus. Damunt d’unes etiquetesde diferents mesures, que havíem comprat feia ja un temps, hem enganxat unes tires de washitape o paper adhesiu de diferents estampats. Amb retoladors metal·litzats hem dibuixat unes sanefes simulant costures decoratives. Per acabar, amb botons adhesius, hem donat el relleu qu ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

LLAÇOS: TUTORIAL PATCHWORK.

El bloc que Les Antònies us presentem en aquest post és molt fàcil, simple i, amb creativitat i imaginació, molt versàtil. Hem combinat 4 mini blocs (realment molt mini) per crear unbloc apte per ambients sobris i nets. El material que necessitem es compon de 4 quadrats de 10cmX10cm en una tela llisa i de 8 quadrats de 5cmX5cm en quatre teles estampades diferents, és a dir, un parell de quadrats d ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

DE BESSONES (TWIN SISTERS) A QUATRIGEMINES: TUTORIAL DE PATCHWORK.

En aquesta ocasió, Les Antònies hem unit quatre blocs iguals i hem format un bloc gran. La base és el Twin Sisters i es pot treballar com un bloc individual. Nosaltres us explicarem com es fa i continuarem amb la nostra simple variació; deixem al vostre gust adoptar una opció o altra. Les Antònies hem après a fer el Twin Sisters seguint el tutorial de Missouri Star Quilt Company; us deixem l’enlla ...

ETIQUETAS ETIQUETES PAPEL ...

TINGUES UN BON DIA: SCRAPBOOK.

Unes de les coses més petites, però bastant imprescindibles de l’scrapbook, són les etiquetes. Per aquest motiu, Les Antònies, us volem ensenyar les que hem fet amb materials reciclats. Aquestes etiquetessón bastant grans, una mica més de les mesures de les ATC’s. Hem treballat damunt de cartolina negra on hem enganxat, restes de paper tintat per nosaltres mateixes, en color molt viu. En una un co ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

UN QUART DE CERCLE: TUTORIAL PATCHWORK.

En aquest post, Les Antònies, us volem explicar com ens hem complicat la vida provant de fer un cerclede patchwork. No ens ha quedat tan malament com ens pensàvem, però ho hem fet a partir de quarts de cercle. Amb aquest tutorial us ensenyarem com fer-ho. Els materials necessaris per fer un bloc són: quatre quadrats amb estampats diferents de 17cmX17cm; no ens cal res més. Damunt d’un dels quadrat ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

TUTORIAL PATCHWORK: EL 9 MÀGIC I LA PRIMERA TRANSFORMACIÓ.

Ja sabeu que Les Antònies busquem diferents maneres de fer blocs. Aquesta vegada hem optat per repassar una altra vegada el 9 màgic i hem fet dues transformacions. En aquest post us presentarem la primera. Per començar el tutorial, el primer que farem serà recordar com es fa el 9 màgic. Pel que tenim planejat, necessitem dos blocs de 9, per això us donarem el material doble i diferenciarem els blo ...