Taller mussol amigurumi a Crea i Aprèn

Aquest dimarts dia 23 d’octubre vam fer un taller d’amigurumi al centre ‘Crea i Aprèn’ recentment inagurat a Mata-Porqueres (Banyoles) on les noies van aprendre a fer els punts bàsics per realitzar un mussol.

Fuente: este post proviene de Ganxet Girona, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Modificado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

Unes botetes per bebè amb tres models de bufanda a joc, una d’elles fet amb la tècnica de ganxet tunisià. Baby booties and 3 scarf models to choose.

Gorro de ratlles per l’hivern tant fred que m’espera! #myownpattern, fet només a base de punts alts. Material: “myboshi” de DMC -70% cotó 30% llana-, agulla del núm. 6.

Recomendamos

Relacionado

más manualidades amigurumi tallers ...

A partir de setembre s’obrirà “Crea i Aprèn”, un Centre d’Estudis i Manualitats a Mata (Banyoles). Esteu atents a la progrmació ja que estan previstos curos i tallers d’amigurumi Trobareu més informació a www.ganxetgirona.com, al bloc de Crea i Aprèn: www.creaiapren.blogspot.com. Així com a les pàgines de facebook corresponents: facebook.com/ganxetgirona facebook.co ...

más manualidades

El diumenge 27 d’octubre farem un taller d’iniciació al ganxet XXL amb trapillo a la Perruqueria Regina (Riudarenes) El preu és de 25? i inclou tot el material necessari. Inscriu-te aviat, ja que les places són limitades! Apendràs a fer el teu propi cistell amb trapillo i te’l podràs emportar directament a casa!