TARGETES NADAL

Ja sé que es molt aviat, però us deixo les targetes de NADAL, que vaig fer per enviar lany passat perquè us serveixin dinspiració.

Jo al mes doctubre ja començo a fer-les (en faig unes quantes), que si començo més tard no hem dona temps.

Acostumo a fer-les el màxim de fàcils (quant nhas de fer una vintena no thi pots encantar gaire), les elaborades les deixo per les dels aniversaris (no sempre) , ja que com a molt nhas de fer una .



Sobre una cartolina de color vermell, un paper (que encara que no ho sembli era dun pack de Nadal) i a sobre un arbre fet amb retalls de papers.

A la part de baix un barner amb un segell de Mery Cristhmas)



Aquesta esta feta amb cartolina craf i doblada de forma que la part del darrera sigui més ampla i poder-hi estampar i embossar la frase BON NADAL. Al davant una troquel de bola de nadal i un llaç vermell.

A la part de dintre que ens queda tapat per la solapa i vaig posar una foto de la família.



Aquesta una mica més elaborada es la que vaig fer per el taller de targetes de Nadal . Un cop lestructura feta podem aprofitar aquells trossos petits de papers que moltes vegades no sabem de que fer-ne. A la part central també hi podem posar una foto o bé deixar-ho per escriure unes paraules.

Fuente: este post proviene de Blog de quima, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Creado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

Aquesta va ser la capsa que vam fer en el taller del mes de MAIG, que vaig fer a PAPERERIA MATEC DE BANYOLES. ------------------------------------------------------------------------------------------ ...

Torno a publicar treball de scrap, ja que darrerament només hem dona temps per a fer els treballs dels tallers i algún compromís. Aquesta targeta la vaig fer pel el meu sogre que el dia 20 va fer 90 ...

Holaaaaaaaaaaaaa ............ segur que ja ni us recordeu de mi, fa molt temps que no publico res i tinc el blog una mica abandonat ...........jejejejjejeje. No es que tingui massa temps de fer gaires ...

Etiquetas: scraptarjetes nadal

Recomendamos