comunidades

PROJECTE ANUAL 2018-CRISTINA RADOVAN

Ja us vaig ensenyar , fa un temps, unes pàgines dun projecta anual que estic seguint amb el grup de CRISITINA RADOVAN. Com que ja mhe posat al dia us ensenyo les darreres pàgines que he fet.
Seguim treballant amb la col.leccio WONDERLAND de STAMPERIA. En aquest pàgina hi hem fet dues butxaques per posar-hi dos desplegables .
A la part del darrera, hi he enganxat una targeta, que va tancada amb un imàn. A la part del davant la targeta lhe enganxat només per tres costats i així mha quedat una butxaca.A linterior de la targeta hi he enganxat dos tags de la mateixa col.lecció, de manera que ens serveixin per aguantar una foto.


A la següent pàgina , hi he fet un despeglable que l`he decorat amb una de les targetes que porta la col.lecció.

Jo ala part del darrera amb el mateix paper hi he fet una butxaca i de moment hi he posat una targeta. Però si es necessita ni podem posar més.


la darrera pàgina que he fet, he fet servir els papers de la col.leccio ALCHEMY també de STAMPERIA. a la part del davant una targeta, enganxada per tres costats de forma que ens permet posar.hi altres targetes.la part del darrera lhe feta amb forma de carpeta, tancada amb un imán.


Jo a la part de dintre de la carpeta hi he fet dues butxaques contraposades, que ens permetran posar-hi fotografies. De moment no hi he fet cap targeta ni llibret, ja que dependrà de la quantitat de fotografies que hi tingui que posar. De moment es tot el que tinc fet daquest projecte.Fuente: este post proviene de Blog de quima, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Creado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

Aquesta va ser la capsa que vam fer en el taller del mes de MAIG, que vaig fer a PAPERERIA MATEC DE BANYOLES. ------------------------------------------------------------------------------------------ ...

Torno a publicar treball de scrap, ja que darrerament només hem dona temps per a fer els treballs dels tallers i algún compromís. Aquesta targeta la vaig fer pel el meu sogre que el dia 20 va fer 90 ...

Holaaaaaaaaaaaaa ............ segur que ja ni us recordeu de mi, fa molt temps que no publico res i tinc el blog una mica abandonat ...........jejejejjejeje. No es que tingui massa temps de fer gaires ...

Recomendamos