comunidades

LLAUNA DECORADA - LATA DECORADA Els treballs d"avui son tots per el meu cuarto de manualitats.

Tenia una llauna de neskuik que utilitzaba per posar-hi pincells i algun altre estris, que ja fei temps que volia scrapejar, però per falta de temps anva quedant. Ara que estic arreglant una mica l"habitació que utilitzo per fer les meves manualitats , va ser l"ocasió per fer-ho.
-----------------------------------------

Los trabajos que os enseño hoy son todos para mi cuarto de manualidades.

 

Tenia una lata de neskuik que utilizaba para poner pinceles y algun que otro utensilio, que hacia tiempo que queria crapear, pero por una cosa o por otra siempre quedaba por hacer, asi que ahora que estoy arreglando un poco la habitacion que utilizo para mis manualidades, fué la ocasion perfecta para decorarla.Els papers que he fet servir son de My MIns Eye, . El troquel inspiration gentilesa de PATRICIA, Un troquel imitant una blonda , gentilesa de CRISTINA, i a sobre el troquel  Lady Charleston de Marianne dessing, amb dues perletes a modo de collaret. Un troquel imitant una punteta per disimular on s"ajuntan els papers I a la part de dalt una punteta de coto. 

La flor està feta manualment, crec que amb el troquel Tatered Florals (feia temps que estava feta i no ho recordo)

---------------------------------------------

Los papeles utilizados de My minds Eye . El troquel Inspiration gentileza de PATRICIA. Un troquel imitando una blonda, gentileza de CRSITINA y encima el troquel ALdy Charletons de Marianne Desing, con dos perlitas a modo de collar. Un troquel imitando una puntilla para disimular donde se junta el papel i en la parte de arriba una puntilla de algodon. 

La flor està hecha  manualmente, creo que con el troquel Tatered Florals (hacia tiempo que estaba hecha y no lo recuerdo)I aprofitant, vaig fer servir el Scrap per decorar les capses on hi tinc les robes de fer patch. Les tinc classificades per colors, aixi que a cada capsa hi vaig fer una decoració amb papers de scrap amb el color de les teles que hi ha al dntre i així les identifico ràpidament.

------------------------------------------

Tambien utilizé el scrap para decorar las cajitas donde guardo las telas de patch. Las tengo clasificadas por colores, asi que en cada caja hice una decoración con papeles de scrap con el color de las telas que hay dentro, y asi las identifico rapidamente.També vaig decorar aquests arxivadors que hi tinc les revistes de Patch. Com que a l"armari que els tinc hi ha vidre a la part de dalt de les portes, així queda molt més bonic que no si es veies tot blanc. Tant les capses com el arxivadors i l"armari, son del IKEA. 

-----------------------------------------

Tambien decoré estos arxivdores que guardo las revistas de Patch. Como el armario tiene cristales en la parte de arriba, queda más bonito que si se vieran las cajas blancas. Tanto las cajas como los archivadores i el armario son de IKEA.Ho vaig arreglant poc a poc. Quant estigui tot fet, ja us posaré fotos  de tota l"habitació.
-----------------------

Lo estoy arreglando poco a poco, asi que cuando lo tenga todo hecho, ya os pondré fotos de toda la habitacion.

Fuente: este post proviene de Blog de quima, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Creado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

Aquesta va ser la capsa que vam fer en el taller del mes de MAIG, que vaig fer a PAPERERIA MATEC DE BANYOLES. ------------------------------------------------------------------------------------------ ...

Torno a publicar treball de scrap, ja que darrerament només hem dona temps per a fer els treballs dels tallers i algún compromís. Aquesta targeta la vaig fer pel el meu sogre que el dia 20 va fer 90 ...

Holaaaaaaaaaaaaa ............ segur que ja ni us recordeu de mi, fa molt temps que no publico res i tinc el blog una mica abandonat ...........jejejejjejeje. No es que tingui massa temps de fer gaires ...

Etiquetas: más manualidades

Recomendamos