comunidades

LAYAUT VACANCES-

Laltre dia la ELENA ROCHE, ens va fer una proposta a EL GRUPO DE ELENA. Era fer un layout seguint unes pautes que ens donava ella.

Amb que els layouts magraden molt, no hem va costar gens apuntar-mi.

Teniem que partir duna cartolina blanca i la mida podia ser la que més ens agradés.las pautes que ens va donar eren les següents: la base tenia que ser una cartolina blanca, el layout tenia que ser sobre una fotografia del que feia el layout i a partir daquí tant mides com decoraciò lliures.

Jo vaig agafar un paper de aquarel.la de 370 grs. i la mida es més gran que un din A4

Primer hi vaig donar una capa ben fina de gesso. Ho vaig pintar amb Pintura amb spray de CARROTCAKE color Hapy Blue dil.luida amb aigua.

Un cop seca la pintura , hi vaig passar amb les mans una capa fina i irregular de pearl gel de CARROTCAKE. A la part de dalt hi vaig estampar un segell dun text amb tinta DISTRESS, ja que no volia que es marqués molt.

A l altre extrem amb un stencil i pasta de textura dorada, li vaig donar relleu.


la fotografia està posada sobre paper craf. i enganxada amb espumes 3d perquè tingui volum. Les flors son de diverses marques.el chippoard de VACANCES igual que el que simula una tela de galliner, són comprats en alguna fira. Adornos metàl.lics, perles, brillantes, aI demès completen la decoració. Amb la mateixa pintura del fons; però sense diluir , vaig esquitxar unes gotes per la pàgina.
Fuente: este post proviene de Blog de quima, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Creado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

Aquesta va ser la capsa que vam fer en el taller del mes de MAIG, que vaig fer a PAPERERIA MATEC DE BANYOLES. ------------------------------------------------------------------------------------------ ...

Torno a publicar treball de scrap, ja que darrerament només hem dona temps per a fer els treballs dels tallers i algún compromís. Aquesta targeta la vaig fer pel el meu sogre que el dia 20 va fer 90 ...

Holaaaaaaaaaaaaa ............ segur que ja ni us recordeu de mi, fa molt temps que no publico res i tinc el blog una mica abandonat ...........jejejejjejeje. No es que tingui massa temps de fer gaires ...

Etiquetas: scrap/layouts

Recomendamos