Blog de quima Idea guardada 0 veces
Sé la primera persona en valorar esta idea Valorar

LAY OUT GERARD

Quan vam programar el taller del LAY OUT tenia que fer-ne un de mostra per deixar a la papereria, ja que hem vist que els hi agrada veure una mostra del que es farà en el taller, vaig fer aquest amb una fotografia del meu fill quan anava a la guarderia.
-------------------------------------

Cuando programamos el taller del LAY OUT, tenia que hacer uno de muestra para dejar en la papeleri, ya que hemos visto que a la gente le gusta ver una muestra de lo que se haraá en el taller; hice este con una fotografia de mi hijo cuando iva a la guarderia. Quan vaig fer la mostra, encara no teniem clar quins papers faríem servir . Tenia un pack de la col.lecció BOWTIES de BASIC GREY, que hem combinaven bé amb la fotografia. Tots els adornos, son de la mateixa col.lecció, excepte les dos roseras, que son de PAPER COTTAGE i el nom que està troquelat amb la BIG SHOT. 

En la fotografia no s"aprecia, però les diferents capes de papers i alguns adornos estan aixecats amb almohadilles, per així donar-li  volum. Igual que el que vaig de la meva filla,  està enmarcat amb un marc OLUNDA. 

-----------------------------------

Cuando hice el de muestra, aún no teniamos claro que papeles utilizariamos. tenia un pack de la colección BOWTIES de BASIC GREY, que combinavan bien con la fotografia. Los adornos son de la misma colección, excepto las dos roseta que son de PAPER COTTAFE y las letras del nombre que estan troqueladas con la BIG SHOT. 

En la fotografia no se aprecia; pero las diferentes capas de papel y algunos de los adornos estan montados sobre almohadillas para darles volumen. Igual que el que hice de mi hija, esta enmarcado con un marco OLUNDA. 

Fuente: este post proviene de Blog de quima, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

CAPSA VINTAGE

Aquesta va ser la capsa que vam fer en el taller del mes de MAIG, que vaig fer a PAPERERIA MATEC DE BANYOLES. ------------------------------------------------------------------------------------------ ...

TARGETA 90 ANYS

Torno a publicar treball de scrap, ja que darrerament només hem dona temps per a fer els treballs dels tallers i algún compromís. Aquesta targeta la vaig fer pel el meu sogre que el dia 20 va fer 90 ...

ALBUM DE FOTOS RESTAURAT

Holaaaaaaaaaaaaa ............ segur que ja ni us recordeu de mi, fa molt temps que no publico res i tinc el blog una mica abandonat ...........jejejejjejeje. No es que tingui massa temps de fer gaires ...

Recomendamos