GAMMES DE COLOR ALS #DOMINGOSILUSTRADOS.

Aquest diumenge, Les Antònies, compartirem amb vosaltres uns dibuixos propis, que reconeixereu dels nostres treballs d’scrapbook, i amb els quals hem fet les gammes de color.

Encara que han estat modificats amb Photoshop, els originals estan fets amb aquarel·les líquides o anilines.

Esperem que us agradi la feina que hem fet; i, sobretot, ens agradaria que participéssiu amb els vostres dissenys, doodles, dibuixos, il·lustracions, mixed media, collages i pintures al nostre grup de FBamb l’etiqueta #domingosilustrados.



AQUAREL·LES, PHOTOSHOP I MOLT COLOR!!!

GAMAS DE COLOR EN LOS #DOMINGOSILUSTRADOS.

Este domingo, Les Antònies, compartiremos con vosotr@s unos dibujospropios, que reconoceréis de nuestros trabajos de scrapbook, y con los cuales hemos hecho las gamas de color.

Aunque han estado modificados con Photoshop, los originales están hechos con acuarelas líquidas o anilinas.

Esperamos que os guste el trabajo que hemos hecho; y, sobretodo, nos gustaría que participaseis con vuestros diseños, doodles, dibujos, ilustraciones, mixed media, collages y pinturas en nuestro grupo de FB con la etiqueta #domingosilustrados.



¡¡¡AQUARELAS, PHOTOSHOP Y MUCHO COLOR!!!

RANGES OF COLOR TO THE #DOMINGOSILUSTRADOS.

This Sunday, Les Antònies, will share with you our own drawings, than you can recognize of our scrapbook papers, and with whom we made the ranges of colour.

Even if they have been modified with Photoshop, the originals are made with liquid watercolour or anilines.

We hope you enjoy the work that we have done; and, above all, we would like you to participate with your designs, doodles, drawings, illustrations, mixed media, collages and paintingsto our FB

group with the tag #domingosilustrados.



WATERCOLORS, PHOTOSHOP AND A LOT OF COLOUR!!!

Fuente: este post proviene de Blog de Antonies, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Creado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

Les Antònies compartim aquest diumenge el més clàssic dels clàssics; l’essència mateixa dels doodles: el blanc i negre. No hi ha molt a explicar sobre la tècnica. Amb un retolador negre comenceu a dib ...

El bloc que Les Antònies us presentem és un que vàrem trobar a YouTube. És un tutorial de Missouri Star Quilt Company i ens va semblar molt senzill i divertit. Nosaltres hem treballat amb quadrats de ...

Recomendamos