Escapada a Londres!!

Amb retard però la crònica ha arribat!!
La segona setmana de març com molts ja sabeu vam fer una petita escapadeta a Londres! El motiu principal d"aquest viatge va ser la inauguració de l"exposició del LLorenç Ugas Dubreuil.
Només arribar-hi vam descansar una horeta a l"apartament, ens vam arreglar i ens vam dirigir a Nothing Hill, lloc on es feia l"exposició. La veritat és que va ser genial! Era a casa d"un col·leccionista, en un pis privat i va durar 3 hores, una passada!!. Hi havia moltíssima gent amb un bon rotllo impressionant, ens va encantar.

Lògicament i ja que estàvem a Londres, portàvem un planning fet amb totes les botigues que voliem visitar. Londres és una ciutat amb una gran oferta de robes boniques, cintes, botons i moltes idees vintage que ens enamoren. Barat? per desgràcia no, gens...
Durant aquests dies vam passar per  moltes botigues i mercats, algunes ens han encantat i d"altres diguem que no ens han sorprès!
Una de les botigues per excel·lència és
Liberty  

Regent Street
London W1B 5AH 


L"entrada principal és per  Great Marlborough Street una travessia de Regent Sreet un dels carrers més comercials i coneguts de Londres junt amb Oxford Street.

Teniem moltes ganes de visitar Liberty per les seves teles molt conegudes de flors i pels milers d"articles diferents i preciosos que hi venen.





La tercera planta és on vam dedicar més estona, és on hi ha les teles, les llanes, els llibres, els pots de vidre plens de  botons, els accessoris.
Ens va faltar temps per a veure-ho tot!

Només entrar aquest llum ens va donar la benvinguda, oi que és original?

 



Un vespre passejant pel Soho en direcció Covent Garden vam trobar per casualitat aquesta llibreria dedicada a revistes creatives i de moda de tot tipus...i està clar que no ens en vam poder resistir...





Van caure quatre revistes que estan prou bé!!

Feia molt fred i plovia, però nosaltres voliem arrivar a Covent Garden i buscar la botiga Sass&Belle. És una botiga de decoració i detallets en la que predominen els mussols.

 

Ens va costar bastant de trobar i a la fí va aparèixer dins del mercat de Covent Garden a la planta inferior.



Les compres












Una de les altres botigues que voliem visitar era Ray Stitch, encantadooora. Hi ha una cafeteria només al entrar amb un mostrador allargat al mig i ple de teles, botons, agulles de mitja gegants... Diria que és la botiga que més ens va agradar.



  


 Mireu el que vam comprar.
 


I l"endemà al matí al mercat de Portobello a Noting Hill.

 






 


I com a dones compradores que som ens vam fer un fart de remenar i remenar.

 


Just en el mateix mercat buscàvem una botiga que no la vam trobar fins al final de tot del carrer principal. Botiga especialitzada en roba de lli i tapiceria, cintes brodades amb fils daurats precioses i botons d"aquells que ja no se"n troben, antics, antics...

 


És important dir que Tissu_retes som quatre, però la Sita és la fotògrafa per excel·lència.

Fuente: este post proviene de Blog de Tissuretes, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Modificado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

Etiquetas: más manualidades

Recomendamos