El comiat de soltera de la Clara

La Clara no volia cap gran comiat de soltera. Li feia gràcia un sopar "íntim" amb les amigues i dones de la família. I així va ser, però li vam decorar una miqueta ;-)
 La Clara no quería ninguna gran despedida de soltera. Le hacía gracia una cena "íntima" con las amigas y mujeres de la familia. Y así fue, pero se la decoramos un poquito ;-)

El dia 18 al vespre, va rebre una carta en la qual li fèiem saber que el dissabte 19 celebraríem el seu comiat de soltera, però que havia de fer tot un seguit de passos per a poder començar.
L"endemà al matí havia d"anar a buscar un sobre a " Cal Salva"  (un bar proper) en el que hi havia una nota i diners per a què comprés el vinet del sopar (sense saber les que seríem sopant). A la tarda va haver d"anar a buscar una caixa " al Pirulandia" (una tenda també propera) i guardar-la a la nevera, molt important!!

El día 18 al atardecer, recibió una carta en la cual le hacíamos saber que el sábado 19 celebraríamos su despedida de soltera, pero que tenía que hacer toda una serie de pasos para poder empezar.
Al día siguiente por la mañana tenía que ir a buscar un sobre a " Casa de Salva" (un bar cercano) en el que había una nota y dinero para que comprara el vinito de la cena (sin saber las que seríamos cenando). Por la tarde tuvo que ir a buscar una caja " al Pirulandia"  una tienda también cercana) y guardarla en la nevera, muy importante!!




Sobretot volíem que ens esperés amb uns bons talons i així li vam fer saber!
Sobre todo queríamos que nos esperara con unos buenos talones y así le hicimos saber!

Passades les 8 del vespre vam anar a casa seva amb un carro de la compra ple de globus, tocant uns xiulets, i totes vestides amb gorros i davantals de cuineres decorats per a l"ocasió.
Pasadas las 8 de la tarde fuimos a  su casa con un carro de la compra lleno de globos, tocando unos silbatos, y todas vestidas con gorros y delantales de cocineras decorados para la ocasión.



Al veure"ns es va emocionar una miqueta, que macaaa!
Al vernos se emocionó un poquito, que guapaaa!

Li vam fer treure la caixa de la nevera i al obrir-la va veure que hi havia una diadema amb un llaç de tul rosa, horrible, jijiji
Le hicimos sacar la caja de la nevera y al abrirla vio que había una diadema con un lazo de tul rosa, horrible, jijii

Li vam explicar que per a poder sopar, abans havíem d"anar a comprar, i amb la diadema, el davantal, els talonarros i el carro amb els globus cap al súper vam anar totes. Allà li vam donar la llista de la compra i cap dins!!

Le explicamos que para poder cenar, antes teníamos que ir a comprar, y con la diadema, el delantal, los super talones y el carro con los globos hacia el súper fuimos todas. Allí le dimos la lista de la compra y para dentro!!



Tenim una foto preparant el sopar però de la resta de la nit no n"hi ha cap més, perquè serà ;-). El que va passar durant el sopar i després quedarà en el nostre record!!

Tenemos una foto preparando la cena pero del resto de la noche no hay ninguna más, porque será ;-). Lo que pasó durante la cena y después quedará en nuestro recuerdo!!



Fuente: este post proviene de Blog de Tissuretes, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Modificado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

Etiquetas: más manualidades

Recomendamos