BE A LADY ALS #DOMINGOSILUSTRADOS.

Aquest diumenge deixem de banda els doodles i participem als #domingosilustradosamb una il·lustració de moda. Seguint el estil de Les Antònies, hem fet un dibuix amb un aire vintage i molt colorit.

Per realitzar la il·lustracióhem començat fent l’esbós a llapis per, després, delinear-lo amb retolador negre de punta fina i acabar posant el color amb llapis de colors aquarel·lables. El lettering, com sempre, l’hem fet a mà amb retolador negre de diferents gruixos i hem donat un toc de color amb llapis aquarel·lable.

Insistim en trobar-nos, com cada diumenge, a la pàgina de FB amb l’etiqueta #domingosilustrados. Podeu participar amb doodles, mixed media, il·lustracions, dibuixos, dissenys, collages i pintures.



ELEGÀNCIA VINTAGE!!!

BE A LADY EN LOS #DOMINGOSILUSTRADOS.

Este domingo dejamos de lado los doodles y participamos en los #domingosilustrados con una ilustración de moda. Siguiendo el estilo de Les Antònies, hemos hecho un dibujocon un aire vintage y muy colorista.

Para realizar la ilustración hemos empezado haciendo el esbozo en lápiz para, después, delinearlo con rotulador negro de punta fina y acabar poniendo el color con lápices de colores acuarelables. El lettering, como siempre, lo hemos hecho a mano con rotulador negro de diferentes grosores y hemos dado un toque de color con lápiz acuarelable.

Insistimos en encontrarnos, como cada domingo, en la página de FB con la etiqueta #domingosilustrados. Podéis participar con doodles, mixed media, ilustraciones, dibujos, diseños, collages y pinturas.



¡¡¡ELEGANCIA VINTAGE!!!

"BE A LADY" TO THE #DOMINGOSILUSTRADOS.

This Sunday we leave aside the doodles and participate in the #domingosilustradoswith a fashion illustration. Following the style of Les Antònies, we have made a drawing with a vintage and very colourful air.

For the illustration, we have started doing the sketch in pencil to then outline it with a fine tip black marker and finish putting the colour with watercolour pencils. The lettering, as always, weve done with black marker of different thicknesses and we have given a touch of colour with watercolour pencil.

We insist on finding us, like every Sunday, in FBpage with the tag #domingosilustrados. You can participate with doodles, mixed media, illustrations, drawings, designs, collages and paintings.



VINTAGE ELEGANCE!!!

Fuente: este post proviene de Blog de Antonies, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Creado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

Les Antònies compartim aquest diumenge el més clàssic dels clàssics; l’essència mateixa dels doodles: el blanc i negre. No hi ha molt a explicar sobre la tècnica. Amb un retolador negre comenceu a dib ...

El bloc que Les Antònies us presentem és un que vàrem trobar a YouTube. És un tutorial de Missouri Star Quilt Company i ens va semblar molt senzill i divertit. Nosaltres hem treballat amb quadrats de ...

Recomendamos