ALBUM FOTOS 25 ANYS

Ja sé que fa molt temps que no publico res, no es que no hagi treballat; però unes vegades perquè el temps no dona per més i altres per mandra , acabo ni fotografiant ni publicant res.
A veure si duna vegada per totes torno a agafar el ritme i vaig ensenyant el que faig. Ja sé que els blogs han passat de moda; però per mi es una manera de tenir el treballs guardats i classificats.


Aquest treballs ja fa uns mesos que el vaig fer, va ser un encàrrec per una noia que feia 25 anys. Els seus pares van voler que tingues un record dels seus 25 anys. Hi vam posar fotografies des-de el seu naixement fins al dia davui. Si havien de encabir moltes fotos, ja que hi havia fotos de la seva infantesa, familiars, del seu hobby, amb les mascotes, amics ... etc. Per tant tenia que ser un album amb una llom que en donés força amplada.



Vaig fer unes tapes amb cartró gruixut i les vaig folrar amb paper de scrap. El llom està fet amb paper craf i marcat cada 0,5 cm. per donar-li forma rodona i així tenir un llom a amplada que necesitem, ja que el podem fer més o menys segons les fulles interiors.

Les fulles interior son dobles i tant al llom com a les fulles i hem forats a dat i abaix i així ens permet passar-hi un cordó que lliguem a la part de fora del llom . Portava un màxim de 8 fulles dobles interiors . Tampoc podem posar-ni moltes ja que no ens passarien tots els cordons per els ullets de les tapes .



Con tal de que no tingues moltes pàgines; ja que dificultaven la seva enquadernació , vaig optar per a cada pàgina fer-hi diferents desplegables a fi de poder posar-hi totes les fotografies. En questa pàgina hi vaig fer una cascada i a laltre hi vaig posar una butxaca on hi vaig posar diferents fotografies enganxades amb un brad, així es poden anar mirant i no es perden.





En aquesta altre full, en un pàgina hi vaig posar un sobre per les amigues , i a laltre hi vaig fer un desplegable per les mascotes.





En aquests altres fulls, en un costat un desplegable amb diferents fotografies i a laltre simplement una fotografia a destacar. hi havia altres pàgines i moltes més fotografies en total hi vam poder posar unes 80 fotografies.

Fuente: este post proviene de Blog de quima, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Creado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

Aquesta va ser la capsa que vam fer en el taller del mes de MAIG, que vaig fer a PAPERERIA MATEC DE BANYOLES. ------------------------------------------------------------------------------------------ ...

Torno a publicar treball de scrap, ja que darrerament només hem dona temps per a fer els treballs dels tallers i algún compromís. Aquesta targeta la vaig fer pel el meu sogre que el dia 20 va fer 90 ...

Holaaaaaaaaaaaaa ............ segur que ja ni us recordeu de mi, fa molt temps que no publico res i tinc el blog una mica abandonat ...........jejejejjejeje. No es que tingui massa temps de fer gaires ...

Etiquetas: scrap/ album

Recomendamos