Dies bojos i Viu el Carrer


Des del 31 de Maig i fins al 5 de Juliol reserva"t els dissabtes!!!! Desfilat participa a la mostra d"art organitzada per We Art Durant els Dies Bojos i Viu el Carrer. Us esperem!!!!



Fuente: este post proviene de Blog de Desfilat, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
Modificado:
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

Des del 31 de Maig i fins al 5 de Juliol reserva"t els dissabtes!!!! Desfilat participa a la mostra d"art organitzada per We Art Durant els Dies Bojos i Viu el Carrer. Us esperem!!!!

Aquest cap de setmana des de les 10h fins a les 20h estarem a Plaça Catalunya de Sant Boi!! Us esperem Este fin de semana estaremos de 10h a 20h en Plaça Catalunya de Sant Boi!! Os esperamos!!

Aquest any, Desfilat ha contribuït amb l"obsequi que l"ajuntament ha entregat a les dones del sector social en celebració del dia internacional de les dones. Feliç dia a totes!!!

I per fi, començem amb l"Instagram... Una nova xarxa social per començar a remenar... Segueix-nos i aconsella"ns!!!!!! http://instagram.com/desfilat/ Moltes gràcies!!!!!

Etiquetas: bisutería

Recomendamos

Relacionado

BLOC BLOCK BLOQUE ...

Ja sabeu que Les Antònies busquem diferents maneres de fer blocs. Aquesta vegada hem optat per repassar una altra vegada el 9 màgic i hem fet dues transformacions. En aquest post us presentarem la primera. Per començar el tutorial, el primer que farem serà recordar com es fa el 9 màgic. Pel que tenim planejat, necessitem dos blocs de 9, per això us donarem el material doble i diferenciarem els blo ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

En aquesta ocasió, Les Antònies hem unit quatre blocs iguals i hem format un bloc gran. La base és el Twin Sisters i es pot treballar com un bloc individual. Nosaltres us explicarem com es fa i continuarem amb la nostra simple variació; deixem al vostre gust adoptar una opció o altra. Les Antònies hem après a fer el Twin Sisters seguint el tutorial de Missouri Star Quilt Company; us deixem l’enlla ...