Manualidades

Blog de Antonies Idea guardada 17 veces
La valoración media de 5 personas es: Excelente

Tutorial de patchwork: juego de triángulos

El nou tutorialde Patchwork de Les Antònies és una versió de l’anterior post. Us volem ensenyar què, amb la mateixa tècnica i els mateixos materials, es pot fer un blocdel tot diferent.

Repassem el material: necessitem dos quadrats d’estampats diferents i en colors contrastats de 20cmX20cm cada un; també un quadrat de 10cmX10cm totalment diferent dels altres dos. Com ja us vàrem comentar, la mesura del quadrat petit l’adaptarem quan ja tinguem els quadrats amb triangle fets.

Comencem el tutorial. Encarem els dos quadrats grans (1), els fixem amb agulles i, darrere d’un d’ells, dibuixem amb llapis dues línies en diagonal (2). Cosim una costura a cada banda de les dues línies, és a dir, quatre costures (3); tallem per la meitat, tan en horitzontal com en vertical (4) i pel mig de les costures, seguint la línia dibuixada (5). Ja tenim vuit triangles (6) que obrirem i planxarem per obtenir els vuit quadrats amb triangle (7); la mesura serà més o menys de 10cm a 9cm.

Abans de col·locar bé les peces, retallem el quadrat de 10cmX10cm a la mateixa mesura dels vuit quadrats amb triangle. Amb les peces distribuïdes (8) com veieu al dibuix, comencem a muntar el bloc. Tira a tira, cosim el primer quadrat al segon (9) i el tercer als dos anteriors (10). Farem el mateix amb les tires obtingudes (11): cosim la primera amb la central i la tercera a les dues anteriors (12). Una vegada hem planxat i quadrat, ja tenim el bloc acabat (13).

Acabem el tutorial deixant-vos dos exemples de quatre blocs units (14): a l’exemple Ahem col·locat tots els blocs en la mateixa direcció i es crea un efecte en diagonal; a l’exemple Bhem creat un estel.

Esperem que us agradi aquesta idea i hagueu pogut comprovar les coses diferents que es poden fer amb els quadrats amb triangle.COMBINACIÓ I CONTRAST!!!TUTORIAL PATCHWORK: JUEGO DE TRIÁNGULOS.

El nuevo tutorial de Patchwork de Les Antònies es una versión del anterior post. Os queremos enseñar qué, con la misma técnica y los mismos materiales, se puede hacer un bloque totalmente diferente.

Repasemos el material: necesitamos dos cuadrados de estampados diferentes y en colores contrastados de 20cmX20cm cada uno; también un cuadrado de 10cmX10cm totalmente diferente de los otros dos. Como ya os comentamos, la medida del cuadrado pequeño la adaptaremos cuando ya tengamos los cuadrados con triangulo hechos.

Comencemos el tutorial. Encaramos los dos cuadrados grandes (1), los fijamos con alfileres y, detrás de uno de ellos, dibujamos con lápiz dos líneas en diagonal (2). Cosemos una costura a cada lado de las dos líneas, es decir, cuatro costuras (3); cortamos por la mitad, tanto en horizontal como en vertical (4) y por el medio de las costuras, siguiendo la línea dibujada (5). Ya tenemos ocho triángulos (6) que abriremos y plancharemos para obtener los ocho cuadrados con triangulo (7); la medida será más o menos de 10cm a 9cm.

Antes de colocar bien las piezas, recortamos el cuadrado de 10cmX10cm a la misma medida de los ocho cuadrados con triangulo. Con las piezas distribuidas (8) como veis en el dibujo, empezamos a montar el bloque. Tira a tira, cosemos el primer cuadrado al segundo (9) y el tercero a los dos anteriores (10). Haremos lo mismo con las tiras obtenidas (11): cosemos la primera con la central y la tercera a las dos anteriores (12). Una vez hemos planchado y cuadrado, ya tenemos el bloque acabado (13).

Acabamos el tutorial dejándoos dos ejemplos de cuatro bloquesunidos (14): en el ejemplo A hemos colocado todos los bloques en la misma dirección y se crea un efecto en diagonal; en el ejemplo B hemos creado una estrella.

Esperamos que os guste esta idea y hayáis podido comprobar las cosas diferentes que se pueden hacer con los cuadrados con triangulo.¡¡¡COMBINACIÓN Y CONTRASTE!!!

PATCHWORK TUTORIAL: GAME OF TRIANGLES.

The new patchwork tutorial of Les Antònies is a version of the previous post. We teach what, with the same technique and the same materials, you can make a blockentirely different.

Lets review the material: we need two squares of different prints and contrasting colours of 20cmX20cm each; also a square of 10cmX10cm totally different from the other two. As we comment, far, we adapt the measurements of the small square when we have the triangle squares done.

We start the tutorial. Lets face the two large squares (1), we fix it with needles and, behind one of them, we draw two diagonal lines with pencil (2). Sew a seam on each side of the two lines, that is to say, four seams (3); cut in half, as in horizontal and in vertical (4) and by the middle of the seams, following the line drawn (5). We already have eight triangles (6) open and ironing to get the eight squares with triangle(7); the measure will be more or less than 10cm or 9cm.

Before placing the pieces, we cut the square of 10cmX10cm to the same extent of the eight squares with triangle. With the distributed pieces (8) as you can see in the drawing, we begin to set up the block. Strip to strip, sew the first square to the second (9), and the third in the previous two (10). We will do the same with the obtained strips (11): Sew the first with the central and the third in the previous two (12). Once we have ironing and trimming, we have the block finished (13).

We finished the tutorial leaving you two examples of four blocks together (14): in the example A we have placed all the blocks in the same direction, creating a diagonal effect; in example B, we have created a star.

We hope you like this idea and have been able to check out the different things that can be done with the squares with triangle.COMBINATION AND CONTRAST!!!

Fuente: este post proviene de Blog de Antonies, donde puedes consultar el contenido original.
¿Vulnera este post tus derechos? Pincha aquí.
¿Qué te ha parecido esta idea?

Esta idea proviene de:

Y estas son sus últimas ideas publicadas:

Doodle manía en blanco y negro

Les Antònies compartim aquest diumenge el més clàssic dels clàssics; l’essència mateixa dels doodles: el blanc i negre. No hi ha molt a explicar sobre la tècnica. Amb un retolador negre comenceu a dib ...

TASSA DE TE: TUTORIAL PATCHWORK.

El bloc que Les Antònies us presentem és un que vàrem trobar a YouTube. És un tutorial de Missouri Star Quilt Company i ens va semblar molt senzill i divertit. Nosaltres hem treballat amb quadrats de ...

Recomendamos

Relacionado

BLOC BLOCK BLOQUE ...

TENNESSEE STAR: TUTORIAL PATCHWORK.

Una de les coses més característiques del patchwork són els estels. En aquest tutorial, a part de repassar una altra manera de fer quadrats amb triangle, Les Antònies us presentem un nou model d’estel: la Tennessee Star. Comencem pels materials: necessitem 4 quadrats en un color llis de 12cmX12cm; 2 quadrats de cada en quatre estampats diferents, també, de 12X12cm i quatre quadrats en diferents co ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

COLORADO STAR: TUTORIAL DE PATCHWORK.

En aquest post, Les Antònies tornem amb els estels. Hem après a fer aquest bloc tan fàcil amb el tutorial de la Missouri Star Quilt Company penjat a YouTube. Com sempre, nosaltres us deixem l’enllaç del vídeo i afegim el tutorialdibuixat. Comencem. Necessitem 2 quadrats de color llis o blanc de 20cmX20cm i 2 quadrats amb estampats diferents de 20cmX20cm, també (1). Emparellem un quadrat estampat i ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

WONKY STAR: Tutorial de patchwork

Aquesta és la segona Wonky star que fem Les Antònies. La primera la vàrem fer invertida i aquesta l’hem feta del dret. La Wonky star, al ser de braços irregulars, és una manera molt original de fer servir els retalls, també. Com sempre, us presentem un bloc i una composició de quatre per què veieu com queda en conjunt. Les mesures i el material que farem servir són: per l’estel, pròpiament dit, 4 ...

TUTORIAL HANDBOX DOODLES ...

TUTORIAL PATCHWORK: DIAMANTS AL JARDÍ.

Una de les coses que Les Antònies hem aprés de la tècnica del patchwork és l’aprofitament. En aquest tutorial us ensenyarem com, d’una vegada, es pot fer el material base per muntar dos blocs diferents i ho dividirem en dos posts: un per cada bloc. En aquest post farem el bloc diamant. És un dels clàssics i l’haureu vist més d’una vegada; també és senzill de fer, només cal fixar-se en la col·locac ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

LLAÇOS: TUTORIAL PATCHWORK.

El bloc que Les Antònies us presentem en aquest post és molt fàcil, simple i, amb creativitat i imaginació, molt versàtil. Hem combinat 4 mini blocs (realment molt mini) per crear unbloc apte per ambients sobris i nets. El material que necessitem es compon de 4 quadrats de 10cmX10cm en una tela llisa i de 8 quadrats de 5cmX5cm en quatre teles estampades diferents, és a dir, un parell de quadrats d ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

TASSA DE TE: TUTORIAL PATCHWORK.

El bloc que Les Antònies us presentem és un que vàrem trobar a YouTube. És un tutorial de Missouri Star Quilt Company i ens va semblar molt senzill i divertit. Nosaltres hem treballat amb quadrats de 19cmX19cm; ho hem fet amb quatre teles diferents per a que veieu l’efecte en conjunt (1). Bàsicament el bloc consisteix en tallar els quadrats, barrejar els trossos i cosir-los. Per fer els talls ho p ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

UN MOLINET MÉS: TUTORIAL DE PATCHWORK.

Les Antònies no parem de cercar i investigar per poder oferir-vos maneres diferents de muntar blocsde patchwork. En aquesta ocasió us presentem un altre molinet fet amb una tècnica molt senzilla i que us servirà per crear més blocs diferents. Només farem servir 3 teles diferents. Necessitem 2 quadrats de 20cmX20cm de teles contrastades per formar els quadrats amb triangle i 1 quadrat de, més o men ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

Calidoscopi: tutorial de patchwork

Les Antònies no ens cansarem de repetir que una de les figures més utilitzades pel patchworkés l’estel. En aquest tutorial us volem ensenyar una manera divertida, acolorida i aprofitadora de retalls per fer un estel amb efecte calidoscòpicquan uneixes uns quants blocs. Els materials necessaris per fer un bloc són: 4 quadrats de 12cmX12cm en un color llis (nosaltres hem fet servir piqué blanc) i 12 ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

UN QUART DE CERCLE: TUTORIAL PATCHWORK.

En aquest post, Les Antònies, us volem explicar com ens hem complicat la vida provant de fer un cerclede patchwork. No ens ha quedat tan malament com ens pensàvem, però ho hem fet a partir de quarts de cercle. Amb aquest tutorial us ensenyarem com fer-ho. Els materials necessaris per fer un bloc són: quatre quadrats amb estampats diferents de 17cmX17cm; no ens cal res més. Damunt d’un dels quadrat ...

BLOC BLOCK BLOQUE ...

SEGONA TRANSFORMACIÓ DEL 9 MÀGIC: TUTORIAL PATCHWORK.

En un post anterior, Les Antònies us vàrem proposar jugar amb la combinació de dos blocs de 9 màgic. En aquest, volem ensenyar-vos com fer la segona transformació. No tornarem a repetir com fer el 9 màgic, però si cliqueu aquest enllaç, trobareu el tutorial complet amb totes les indicacions. Comencem amb el nostre tutorial. Si recordeu bé, vàrem deixar reservats 4 mini blocs (1), són els que fare ...